20 maj 2007

Drömtydning


Inatt drömde jag att jag torkade bebiskräk från Boris Beckers mun, samtidigt som Gitto var arg på mig för att jag inte var tillräckligt snabb. Vad betyder det?

6 kommentarer:

Oskar sa...

Jag tror att Boris Becker kan symbolisera kattungen du aldrig fick då du var liten, alltså ett slags övergångsobjekt och saknaden efter detsamma. Barnkräket står för kluvenheten, dualismen; Det rena oskyldiga barnet kontra det smutsiga, förbjudna. Arga Gitto är med stor sannolikhet en projektion av din dominante far för vilken du aldrig kände dig duga riktigt. Jag ser det helt tydligt framför mig.

Behövs ytterligare drömtolkningar är det bara att höra av sig :)

Gitto sa...

Haha, och jag i min tur drömde att jag käkade på Esperanto, där Alice Brax var servitris. Tydligen sa jag något dumt, för hon blev jättearg på mig och jag var livrädd för att jag skulle ha sabbat min framtida karriär som matskribent...

Men jag är nästan aldrig arg. Framför allt inte på någon som tvingas torka bäbiskräk. :)

Oskar sa...

Gitto: Du har vissa problem med Alice Brax verkar det som. Hon återkommer i dina drömmar. Vill du ha en gratis drömtydning av mig? :)

Gitto sa...

oskar: Den som träffat Alice Brax i världens snyggaste klänning på årets kock glömmer det aldrig. Hon kan ha varit den mest paranta kvinna jag träffat. Det behövs ingen drömtydning för att lista ut att jag är djupt imponerad och livrädd för henne, trots att hon är genuint trevlig och rar.

Hemliga kockan sa...

Oskar - Tack snälla, jag hör av mig igen. Lita på det! En kattunge fick jag faktiskt, men ingen hundvalp, det var säkert det du menade.

Gitto, vågar man hoppas på en beef mellan dig och Alice Brax på Esperanto? För övrigt får alltid vackra kvinnor i klänning mig att känna svartsjuka.

Gitto sa...

Nej i jisse namn - det hoppas jag verkligen inte! Alice skulle krossa mig som den lilla fluglort jag är!