01 juli 2007

Glädjeyra





Vi åt middag på Pet Sounds i helgen och vad nöjda vi var! H åt fish and chips på aborre, färskpotatis och böckling, en perfekt salt och fet rätt med en välgjord majonnäsbaserad sås. Jag åt två mellanrätter, silltallrik med stekt inlagd strömming, pepparrotsill och generöst med Västerbottenost, och senare en grovkornig leverpastej på hembakad kavring med bacon och saltgurka. Leverpastejen var så hänförande god att jag alldeles glömde bort att fotografera. Boka bord omedelbart, det här var det bästa jag ätit ute på länge!

3 kommentarer:

Louise sa...

Åh vilken miss vi gjorde när jag och min kompis gick där ifrån utan att ha ätit för att vi inte gillade personalen! Det kanske är värt att ge dem ett försök till då.

Anonym sa...

Låter gott! Hur låg de i priserna då? Står inget om det på hemsidan nämligen.

Hemliga kockan sa...

Sanna - Mellanrätterna kostade runt en hundralapp, varmrätterna 100-200 kr!