Thomas Keller med kockkompani gästspelar på Fredsgatan 12 i veckan. Jag är vansinnigt avundsjuk på alla som ska dit och äta, men 6000 tusen spänn per kuvert! Fifan vad dyrt. Ännu lite mer upprörd blir jag när jag läser vad som ska serveras; störrom, tryffel, ostron och hummer. Kom igen Tompa, inte är det någon utmaning att laga mat med så fina (och dyra) råvaror, jag skulle bli mer imponerad och lycklig över fantasifulla och arbetade rätter där man använt oväntade eller billigare ingredienser och styckningsdetaljer.
Vilka har råd eller tycker det är värt att gå dit? Jag gissar att det är tätt mellan representationskavajerna i matsalen. Grr.
/Hon som inte har råd.
Bilder från presslunchen finns här. Läs också vad MatälskarLisa tyckte.
30 augusti 2007
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar